A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

Adix x Atlas

Német minőség és maximális precizitás az ADIX kínálatában
 

 Az ADIX kiemelkedő fontosságúnak tartja, hogy ne csak egy adott márkát reklámozzunk, hanem partnereink számára széles választékban kínáljunk optimális termékeket az ipar minden területén. Fő célunk, hogy segítsük Önt üzleti sikereik maximalizálásában, és ehhez a legjobb eszközöket valamint megoldásokat kínáljuk. Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk legújabb termékeinket az ATLAS munkavédelmi cipőket.

Az ATLAS biztonsági lábbelik új mércét állítanak a robusztus és mégis könnyű biztonsági lábbelik terén.

sewing machine

Megfelelni az elvárásoknak

Az ügyfelek egyedi igényei folyamatosan változnak, és ezeket megérteni elengedhetetlen. Fejlesztői csapatunk folyamatosan optimalizálja termékeink teljesítményét, kísérletezve új anyagokkal és technológiákkal Brazíliában és Dortmundban. Tudjuk, hogy a cipőipar hagyományosan fontos, de nyitottak vagyunk az újításokra, például a 3D-nyomtatás bevezetésére. Napról napra növeljük innovációs előnyünket.

Német minőség a munkavédelmi cipőkben

Az ATLAS cipő minőségének alapja nemcsak a legkiválóbb anyagok használata, hanem a kifinomult kivitelezés is. Cipőket gyárt, és a teljes folyamatot a kész cipőig maga végzi. Az eredmény mindennapi inspirációt nyújtó termék az ATLAS-tól.

sewing machine
sewing machine

Egyedülálló talp

Az ATLAS® talprendszer kulcsa az MPU® - egyedülálló, többfunkciós poliuretán alapanyagok. A talp és középtalp kétrétegű szerkezete kiemeli az anyag különleges tulajdonságait. A talp kopásálló és csúszásmentes, míg a középső talp rendkívül stabilizáló. A Dortmundi gyártóüzem a legfejlettebb technológiával dolgozik, és az ultramodern rendszerek segítségével pontosan az egyedi viselők igényeihez igazítja a talp formáját.

A lábhoz legjobban illeszkedő munkavédelmi cipők

termekcsoportok

 

running shoes

Vegye kézbe,próbálja fel!

Az ATLAS cipők kiváló minőségük miatt hamarosan kedvenceivé válnak.
Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek.

 

Mátyás Szabolcs

+36 20 377 0606  •  atlas@adix.hu

Egyeztessünk időpontot egy személyes bemutatóra

MAGAS-TECHNOVÁCIÓK

RUGALMASSÁG  |  SZÁLLÍTÁSI TELJESÍTMÉNY  |  MINŐSÉG  |  TERVEZÉS

sewing machine

Lábméret, forma, talpbetét meghatározása

Megtudhatja, hogy milyen méretű lábbeli (pl. 42) illik a lábához, melyik kapli típus (W10,W12,W13,W14) lenne a legmegfelelőbb a láb számára, valamint, hogy milyen Ergo Med talpbetét (low,medium, high) javasolt a láb boltozatának megfelelően.

Német minőség és precizitás

Az ADIX csapata elkötelezett abban, hogy Önnek csak a legmagasabb minőségű terméket és szolgáltatásokat kínálja. Az ATLAS lábbelik Németországban készülnek.

sewing machine
sewing machine


Lábformához méretezve

Segítünk megtalálni a munkavállalók lábformájához legmegfelelőbb cipőt. Az ATLAS munkavédelmi cipők felsőrésze igazodik a keskeny, normál és széles lábfejhez is.

Egyedülálló talp technológia

Az ATLAS talprendszer alapja az egyedülálló, többfunkciós poliuretán. A talp és a középtalp felépítése kétrétegű. Különösen kopásálló és csúszásálló, miközben a középső talp rendkívül energia elnyelő.

sewing machine

Visszahívjuk egy időpont egyeztetéshez:

Szívesen felkeressük Önöket, hogy személyesen is bemutassuk a csúcsminőségű ATLAS cipőket.

Az Ön neve
Telefonszáma
Cégnév*
E-mail címe *
Visszahívást szeretnék kérni
Írja le üzenetét
Elküldöm