A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

Ipari csapágyak

• FAG • INA •

 

Csapágykiválasztási segédlet ÁRAK

 

Csapágyipari szolgáltatásaink

001 engineer

Mérnöki csapágy
tanácsadás

002 truck

Áru
kiszállítás

003 warehouse

Csapágyak konszignációs
raktározása

004 warehouse 1

Cégre szabott igényeknek
megfelelő csapágyak készletezése

005 contract

Éves szállítási
keretszerződéssel

006 fast time

Gyorsított kiszállítás,
üzemzavar esetén

 

007 technical support

Ügyeleti
telefonszolgáltatás


001 car manufacturing002 assembly line 003 train

A csapágyakat az ipar szinte minden pontján használják, az egyszerű gyártástól, az autóiparon keresztül, a vasúti és egyéb tömegközlekedési gyártófolyamatokig.

A Schaeffler folyamatosan együttműködik ügyfeleivel a speciális gyártások terén, így az egyedi igények alapján olyan, valós megoldásokat tud kínálni a csapágyazás-technika terén, amellyel a feladatok gazdaságosabban és magas üzembiztossággal végezhetők el.

A folyamatos és biztos raktárkészletet világvezető gyártóegységeik biztosítják, amelyek 40 000 sorozatban gyártják termékeiket, 60 iparágnak és ezek számos területének.

Szolgáltatásaink a döntéshozataltól egészen az alkatrészutánpótlásig segíti cégének gördülékeny munkavégzését!

ADIX schaeffler 2
ADIX Schaeffler

A Schaeffler csoport FAG és INA csapágyai a magas, német minőséget képviselik.


schaeffler 2

Az Adix, mint a márka vezető kereskedelmi képviselője elhivatott a magas minőséget képviselő termékekkel történő termékellátás és az ehhez kapcsolódó professzionális, a kor igényeinek megfelelő szolgáltatás nyújtása mellett. A Schaeffler számára nem csak mottó a „nulla hiba" filozófia, minden munkafolyamatot a megszokott német precizitás szerint a gyártó kontroll alatt tart annak érdekében, hogy a termékek a lehető legjobb minőségűek legyenek. 

Például, a belső és külső gyűrűk köszörülése, finomítása. Kínálatunkban széles ipari felhasználásra talál Schaeffler csapágyakat, köztük: Mélyhornyú, hengergörgős, kombinált, különleges kialakítású, ferdehatásvonalú és még sok más féle csapágyat, amelyek kiszolgálják az Ön és cégének egyedi igényeit és ipari folyamatait.

Csapágykiválasztási segédlet    Csapágyak és árak