A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

adix map 2022

ADIX
EGYÜTT MŰKÖDÜNK

icon play

Az ADIX-Trade Kft. két országból, azon belül tizennégy telephelyről látja el a műszaki és karbantartási anyagok, eszközök teljes vertikumával ügyfeleit, illetve biztosítja széles körben a hozzájuk kapcsolódó támogatórendszereket és szolgáltatásokat. Mottónk a hatékonyság, ezzel a szemlélettel fejlődünk 1993-as alapításunk óta, ezen vezérelv mentén szolgáljuk ki partnereinket 30 éve, és így váltunk iparágunk meghatározó szereplőjévé.

Komplex tevékenységünk három fő pillérre épül, és ezek integrált működésével ügyfeleink saját hatékonyságának javításához is hozzájárulunk. Termék- és szolgáltatásportfóliónkkal bármely iparág igényeit, műszaki, karbantartási szükségleteit képesek vagyunk kielégíteni, széles területi le fedettségünknek köszönhetően pedig biztosítjuk a termékekhez való gyors hozzáférést és a pontos rendelkezésreállást. Mert tudjuk, hogy ügyfeleink versenyképes és eredményes működésében vagyunk kiemelt partnerek. Együtt, működünk!


Ipari termékek

Portfóliónkban kizárólag a legszigorúbb ipari szabványoknak és követelményeknek megfelelő termékválasztékot kínálunk, olyan piacvezető gyártóktól és márkáktól, mint – egyebek mellett –, a Continental, a Schaeffler, a Renold, a Donghua vagy a Can-Am ipari termékei, a Loctite vagy Tereson vegyi anyagai, a Paredes és VM védőöltözetei, illetve a KS TOOLS szerszámok. A legmagasabb minőséggel garantáljuk a termelésbiztonságot és a munkavédelmet.Ellátórendszerek

Az ipari és munkavédelmi anyagok és eszközök mellett olyan ellátó rendszereket és -felületeket is biztosítunk, mint például a KANBAN rendszer, a C-PART menedzsment vagy saját, ADIX-SMART rendszerünk. Ezek segítségével egyrészt fokozni és optimalizálni tudják saját termelési, működési hatékonyságukat, másrészt megkönnyítjük és egyszerűsítjük közös munkánkat.Szolgáltatások

A letéti raktározástól a készletfinanszírozásig, az egyedi termékek gyártásától a mérnöki tanácsadásig biztosítjuk mindazon, cégre szabott megoldásokat, ami ahhoz kell, hogy hozzájáruljunk termelési hatékonyságunkhoz, költségoptimalizálásukhoz és erősítsük versenyképességüket.

Az ADIX-szal egy kézben és biztonságban tudhatja cége ipari, üzemi működtetését!

 
 1. Adix-Trade Kft. megalapítása Debreceni központi raktár megnyitása Debreceni, miskolci üzlet megnyitása
 2. Nyíregyházi és Budapesti üzlet indítása
 3. Új debreceni központi raktár
 4. Cégalapítás Romániában, Nagyváradi üzletnyitás
 5. ISO 9001:2000 bevezetése Continental Contitech disztribútori szerződés
 6. Új Romániai Adix központ Nagyvárad

  KS-Tools disztribútori szerződés Renold disztribútori szerződés
 7. U-Power disztribútori szerződés
 8. Al-pa láncok bevezetése a piacra
 9. Henkel Prémium Partner státusz megszerzése
 10. 20 éves az Adix-Trade Kft.
 11. ISO 14001:2018 bevezetése
 12. 25 éves az Adix-Trade Kft.
 13. Megújítottuk Schaeffler "A" kereskedői státuszunkat
 14. Szervezetfejlesztés, új ADIX központ, új vállalatirányítási rendszer bevezetése, Parades munkavédelmi cipők

  Új raktárba és irodába költöztünk mintegy 1500m2-en.

  Paredes disztribútori szerződés
 15. VM munkavédelmi lábbelik forgalmazása
adix shop 2024
rolunk jomunkascipo
rolunk loctite
rolunk paredes
rolunk specialislanc
rolunk vmcipo
rolunk webshop
Adix evfordulo faultetes video