A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

adix map 2022

ADIX
EGYÜTT MŰKÖDÜNK

icon play

Az ADIX-Trade Kft. a hazai műszaki, karbantartási piac jelentős és meghatározó magyar tulajdonban lévő anyagforgalmazója. 1993-ban alakult, napjainkra egy elismert, jelentős forgalmat bonyolító vállalkozás, mely bármely iparvállalat, gyártóegység, vállalat gazdaságilag stabil, kiemelkedő karbantartás- és segédanyag ellátást nyújtó partnere. Cégünk két országban összesen 15 egységgel működik, biztosítva az áruhoz való helybeni, gyors hozzáférést és a magas szintű szolgáltatásokat. Célunk, hogy tevékenységünkkel csökkentsük partnereink karbantartási, gyártási költségeit, növeljük versenyképességüket, hozzájárulva ezen keresztül a magyar gazdaság erősödéséhez, hatékonyságának növekedéséhez.

Szolgáltatásaink, fejlesztési terveink mozgatórugója, hogy partnereinknek a legkedvezőbb, folyamatosan javuló működési környezetet biztosítsuk. E cél elérése érdekében képviselői vagyunk világviszonylatban is piacvezető cégeknek és azok termékeinek: a Schaeffler csoporthoz tartozó INA-FAG csapágyaknak, a CONTINENTAL szíjaknak, a RENOLD, DONGHUA, CAN-AM láncoknak, a LOCTITE, TEROSON vegyi anyagoknak, a VM és PAREDES védőlábbeliknek és a KS-TOOLS szerszámoknak. A fenti neves gyártókon kívül az alternatív gyártók termékei is szerepet kapnak termékpalettánkon.

Cégünk több mint egy kereskedő cég. Termékportfóliónkat és szolgáltatásaink egészét úgy alakítottuk ki, hogy Önök- nek megoldásokat adjunk és költségeket takarítsunk meg, melyet cégük, területük fejlesztésére tudnak fordítani és időt, energiát tudnak más feladatokra átcsoportosítani. A költségmegtakarítás szellemében szolgáltatásaink az alábbiak: C-Part menedzsment, elektronikus katalógus, ipari automatás kiszolgáló rendszer, letéti raktári kihelyezés, mérnöki ta- nácsadás-konzultáció, tréningek megtartása külső helyszíneken, speciális, vevői igényekre szabott termékek gyártatása, kiszállítás. Célunk elérése érdekében a karbantartási, műszaki és egyéb anyagok fokozatosan bővülő, széles választékát biztosítjuk. Egy kézből széles termékválasztékot és komplex szolgáltatást nyújtunk, adott esetben vállaljuk a speciális tí- pusok raktározását, kihelyezett készlet biztosítását, termékcsoportonként széles gyártói választékot adunk. Az előre megrendelt árut 24 órán belül kiszállítjuk, elektronikus rendelési lehetőséget nyújtunk. Saját varrodai kapacitással rendelkezünk, így ki tudjuk elégíteni az egyéni vevői igényeket is, vállalva a termékek logóztatását is. Együttműködésünket partnereinkkel szakmai továbbképzésekkel, bemutatókkal, segédletekkel, műszaki hírlevéllel foyamatosan növeljük.
 1. Adix-Trade Kft. megalapítása Debreceni központi raktár megnyitása Debreceni, miskolci üzlet megnyitása
 2. Nyíregyházi és Budapesti üzlet indítása
 3. Új debreceni központi raktár
 4. Cégalapítás Romániában, Nagyváradi üzletnyitás
 5. ISO 9001:2000 bevezetése Continental Contitech disztribútori szerződés
 6. Új Romániai Adix központ Nagyvárad

  KS-Tools disztribútori szerződés Renold disztribútori szerződés
 7. U-Power disztribútori szerződés
 8. Al-pa láncok bevezetése a piacra
 9. Henkel Prémium Partner státusz megszerzése
 10. 20 éves az Adix-Trade Kft.
 11. ISO 14001:2018 bevezetése
 12. 25 éves az Adix-Trade Kft.
 13. Megújítottuk Schaeffler "A" kereskedői státuszunkat
 14. Szervezetfejlesztés, új ADIX központ, új vállalatirányítási rendszer bevezetése, Parades munkavédelmi cipők

  Új raktárba és irodába költöztünk mintegy 1500m2-en.

  Paredes disztribútori szerződés
 15. VM munkavédelmi lábbelik forgalmazása
rolunk jomunkascipo
rolunk loctite
rolunk paredes
rolunk specialislanc
rolunk vmcipo
rolunk webshop