A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

adix-map-03.jpg

ADIX
EGYÜTT MŰKÖDÜNK

icon play

Az ADIX-Trade Kft. a hazai műszaki, karbantartási piac jelentős és meghatározó magyar tulajdonban lévő anyagforgalmazója. 1993-ban alakult, napjainkra egy elismert, jelentős forgalmat bonyolító vállalkozás, mely bármely iparvállalat, gyártóegység, vállalat gazdaságilag stabil, kiemelkedő karbantartás- és segédanyag ellátást nyújtó partnere. Cégünk két országban összesen 15 egységgel működik, biztosítva az áruhoz való helybeni, gyors hozzáférést és a magas szintű szolgáltatásokat. Célunk, hogy tevékenységünkkel csökkentsük partnereink karbantartási, gyártási költségeit, növeljük versenyképességüket, hozzájárulva ezen keresztül a magyar gazdaság erősödéséhez, hatékonyságának növekedéséhez.

Szolgáltatásaink, fejlesztési terveink mozgatórugója, hogy partnereinknek a legkedvezőbb, folyamatosan javuló működési környezetet biztosítsuk. E cél elérése érdekében képviselői vagyunk világviszonylatban is piacvezető cégeknek és azok termékeinek: a Schaeffler csoporthoz tartozó INA-FAG csapágyaknak, a CONTINENTAL szíjaknak, a RENOLD, DONGHUA, CAN-AM láncoknak, a LOCTITE, TEROSON vegyi anyagoknak, a U-POWER és PAREDES védőlábbeliknek, a DICKIES munkaruházati termékeknek és a KS-TOOLS szerszámoknak. A fenti neves gyártókon kívül az alternatív gyártók termékei is szerepet kapnak termékpalettánkon.

Cégünk több mint egy kereskedő cég. Termékportfóliónkat és szolgáltatásaink egészét úgy alakítottuk ki, hogy Önök- nek megoldásokat adjunk és költségeket takarítsunk meg, melyet cégük, területük fejlesztésére tudnak fordítani és időt, energiát tudnak más feladatokra átcsoportosítani. A költségmegtakarítás szellemében szolgáltatásaink az alábbiak: C-Part menedzsment, elektronikus katalógus, ipari automatás kiszolgáló rendszer, letéti raktári kihelyezés, mérnöki ta- nácsadás-konzultáció, tréningek megtartása külső helyszíneken, speciális, vevői igényekre szabott termékek gyártatása, kiszállítás. Célunk elérése érdekében a karbantartási, műszaki és egyéb anyagok fokozatosan bővülő, széles választékát biztosítjuk. Egy kézből széles termékválasztékot és komplex szolgáltatást nyújtunk, adott esetben vállaljuk a speciális tí- pusok raktározását, kihelyezett készlet biztosítását, termékcsoportonként széles gyártói választékot adunk. Hétvégi ügye- letet biztosítunk, az előre megrendelt árut 24 órán belül kiszállítjuk, elektronikus rendelési lehetőséget nyújtunk. Saját varrodai kapacitással rendelkezünk, így ki tudjuk elégíteni az egyéni vevői igényeket is, vállalva a termékek logóztatását is. Együttműködésünket partnereinkkel szakmai továbbképzésekkel, bemutatókkal, segédletekkel, műszaki hírlevéllel foyamatosan növeljük.
 1. Adix-Trade Kft. megalapítása Debreceni központi raktár megnyitása Debreceni, miskolci üzlet megnyitása
 2. Nyíregyházi és Budapesti üzlet indítása
 3. Új debreceni központi raktár
 4. Cégalapítás Romániában, Nagyváradi üzletnyitás
 5. ISO 9001:2000 bevezetése Continental Contitech disztribútori szerződés
 6. Új Romániai Adix központ Nagyvárad

  KS-Tools disztribútori szerződés Renold disztribútori szerződés
 7. U-Power disztribútori szerződés
 8. Al-pa láncok bevezetése a piacra
 9. Henkel Prémium Partner státusz megszerzése
 10. 20 éves az Adix-Trade Kft.
 11. ISO 14001:2018 bevezetése
 12. 25 éves az Adix-Trade Kft.
 13. Megújítottuk Schaeffler "A" kereskedői státuszunkat
 14. Szervezetfejlesztés, új ADIX központ, új vállalatirányítási rendszer bevezetése, Parades munkavédelmi cipők

  Új raktárba és irodába költöztünk mintegy 1500m2-en.