A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. 

Vegyi segédanyagok

• LOCTITE • TEROSON • MOTIP •

 

AJÁNLATKÉRÉS RÉSZLETEK

 
Loctite_ADIX.jpg

A Loctite márkát kevés embernek kell bemutatni, hiszen napjainkban is a ragasztók, tömítőanyagok és funkcionális bevonatok piacvezető szereplőjének, a Henkelnek, egyik legismertebb brandje.


1200px Loctite Logo.svg

A termék Innovációját és magas minőségét mi sem demonstrálja jobban, mint az a tény, hogy 1942-ben a Loctite megalkotói készítették el, az első pillanatragasztót, aminek célja az volt, hogy olyan terméket biztosítsanak a piacnak, ami a rezgések és egyéb fizikai rázkódások (pl. ütközés) ellenére is jól tartson a kötőanyag.

A Henkel cég termékeit a magas ellenállóság, minőség és megbízhatóság jellemzi. Az otthoni barkácsolástól, az autó- és fémiparon keresztül, az elektronikai iparig széles körben használják fel termékeiket. Speciális megoldásokat kínálnak az egyedi problémákra és folyamatokra, így folyamatosan tudják fejleszteni és tökéletesíteni termékeiket.

Több munkafolyamatra és eszközhasználatra is alkalmasak termékeik, a ragasztástól, a tisztításig, szinte mindenre adnak magas minőségű és időtálló megoldást.

MEGNÉZEM A LOCTITE TERMÉKEKET    

Henkel Teroson 1

A Henkel Teroson termékei szintén meghatározó szerepet töltenek be piacaikon, amelyek a gépjárműjavítási, gyártási és karbantartási szegmensek.

A Teroson márka is igen jelentős múlttal rendelkezik, közel 120 éves a brand és 2018-ban elérte a közel 1 milliárd eurós bevételt.

A Henkel termékekre jellemző innovációval és megbízhatósággal rendelkeznek a Teroson termékek. Széleskörben alkalmazhatók karosszériaragasztási, tömítési és javítási folyamatoknál. Ezen területeken szinte nincs olyan anyag, amelynél nem lehetne felhasználni a termékeket, a PVC-től a gumikon, habokon, szilikonon és egyéb anyagokon keresztül, a bitumenig és epoxiig minden felületen tökéletesen alkalmazhatók.

MEGNÉZEM A TEROSON TERMÉKEKET  

Motip Logo

A spray termékek megkoronázatlan királya, a Motip márka. Termékválasztéka kiterjed a festékektől, a féktisztítókon keresztül, a légfrissítőkig.

Választékunkban megtalálhatja az Önnek megfelelő ipari felhasználású Motip termékeket! Nincs olyan ékszíj, fék, lánc vagy más alkotóelem, amelyet ne tudnának kitisztítani vagy olajozni. A Motip termékek használatával megkönnyíti gépeinek folyamatos munkáját és könnyen karba tarthatja őket, a hosszútávú működéshez!

MEGNÉZEM A MOTIP TERMÉKEKET

Henkel Motip ADIX 2